< Kristali, minerali i nakit od poludragog kamenja | Kristal Grad

Proizvodi od turmalina

Proizvodi od TURMALINA  napravljeni su putem japanske tehnologije sa upotrebom turmalinskih kristala, trajnih magneta, bambusovog ulja i organskog germaniuma.Sva četiri organska elementa su ugrađena u troslojnu strukturu specialnog materiala napravljenog od visoko tehnoloških polimernih vlasi.Ugrađeni visoko aktivni elementi sa svojim osobinama doprinose korišćenju maksimalnog efekta pri korišćenju proizvoda.

  Korisne informacije o turmalinu

TURMALIN je prirodan mineral (skupoceni kamen) sa kompleksnim i promenlivim sastavom, od koga zavisi i njegova boja.Turmalin je unikatan prirodni kristal.On istovremeno zraci toplotu,negativne jone,regeneriše magnetno polje,aktivira ćelije ,stimuliše cirkulaciju krvi i balansira bioelektricitet u organizmu.Zahvaljujući TURMALINU postiže se izuzetno zdrav efekat,koji se ne može postići niti jednim drugim mineralom.

   Kod zagrevanja TURMALIN stvara magnetno polje,izlučujući negativne jone koji -

* jačaju ćelijski metabolizam i razmenu materija                

*obnavljaju limfni sistem

*poboljšavaju protok krvi

*povećava količinu kiseonika u krvi

*obnavljaju endokreni i hormonalni sistem

*poboljšavaju hranjenje tkiva i organa

*jačaju imunološki sistem

*poboljšavaju san

*obnavljaju nervni sistem posle stresa

*povećavaju seksualnost

*balansiraju vegetativni nervni sistem(sistem za inhibiciju psihe)

     Računa se da zbog jakih piro- i piezo- električnih osobina turmalin neutralizuje negativne energije i pojačava psihičku energiju i otpornost ljudskog organizma!

    Moćan biološki efekat umaju i infracrveni talasi koje emituje turmalin u daleko infracrveno područje(FIR).Kada infracrveni talasi prodru u kožu oni dolaze u kontakt sa molekulima vode.Kao rezultat pojave rezonance jačaju molekulske vibracije ,čime se prouzrokuje TOPLOTNI EFEKT i mikro povečanje temperature tkiva.To vodi do poboljšanja elastičnosti krvnih sudova.

 Zahvaljujući visokoj mikro i makro cirkulaciji krvi obezbeđuje se bolji rad tkiva i organa u telu.Kao rezultat toga - nagomilani toksini izbacuju iz organizma i povecava se nivo radne sposobnosti ćelija.

 PROIZVODI OD TURMALINA PROIZVEDENI SU PO JAPANSKOJ TEHNOLOGIJI, SA TROSTRUKO VISOKO TEHNOLOŠKIM SLOJEVIMA, SA SPECIALNOM STRUKTUROM I DELOVANJEM -DAJU MOMENTALAN EFEKAT, BRZI REZULTATI I GARANTOVAN KVALITET.

ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE!

Korisne informacije

Pomoć
Naručivanje
Uslovi kupovine
Isporuka

Najgledanije